Oli Annikan ja Erkin päivä

Lähdimme 21.6.16 tiistaina viettämään Muuramen Riihivuoreen Ensiaskeleen työporukalla perinteeksi muodostunutta kesäkuun työntekijäpalaveria virkistyspäivän muodossa. Annikan päivä siksi, koska hän sai viettää 25 vuotis syntymäpäivää. Suuret onnittelut Annikalle. Erkin päivää siksi, koska hän astuu Jyväskylän Katulähetys ry:n Toiminnanjohtajaksi syksyllä 2016. Suuret onnittelut Erkille. Ensiaskeleen työntekijät kukitti päivänsankarit.

Juhlallisuuksien jälkeen saimme nauttia Riihikelon keittiön maittavasta noutopöydästä jälkiruokineen ja kyllä se näytti maistuvan, kuten kuvasta näkyy.
Ruokailun jälkeen siirryimme ulkoterassille asiapitoiseen mutta rentoon keskusteluun menneen talven ja kevään puuhasteluista ja avattiin siinä hiukan tulevaakin. Tunnelma oli hieno ja tunteikas. Hyvä Me!

Päivän kruunasi Riihivuoren Aploodi Teatterin näytelmä Yhden tähden hotelli. Legendaariset iskelmät siivittävät tarinan lentoon ja lopussa kaikki tietävät, Pauli Hanhiniemen sanoin, että maailmassa on yhä jotain HYVÄÄ JA KAUNISTA. Tähän voimme kaikki yhtyä.

Olemme työntekijöinä onnellisessa asemassa, koska saamme palvella Jumalaa ja Jyväskylän Katulähetystä.

 

Ensiaskeleen väki

 

Annika & Erkki

Annika & Erkki

Mahat
Riihkelon maittavat pöperöt maistuivat.

 

TPL_BEEZ5_ADDITIONAL_INFORMATION

Copyright © Jyväskylän Katulähetys ry   |   Design  Artio Oy  Artio Oy