Rekrytointi

 

Elina HeiskanenElina Heiskanen
työvalmennus- ja henkilöstövastaava
0400 298 972
Kankitie 14, 40320 Jkl
Ota yhteyttä

 

EkoCenter

Yksikössä on vuosittain yli kolmisenkymmentä työpaikkaa. Tehtäviin edellytetään, että hakijalla on oikeus korotettuun suurempaan palkkatukeen (yli 500 päivää yhtäjaksoisesti ollut työtön), sekä kirjoilla Jyväskylässä.

Paikkoja vapautuu vuosittain eri osa-alueille aika runsaasti, joten soittele ja varaa aika haastatteluun hyvissä ajoin.

EkoCenter työtehtäviä:

Esikäsittelijä
Esikäsittelijä käsittelee karstaukseen menevät tekstiilit karstauskoneeseen sopivaksi materiaaliksi.

Kirpputorinhoitaja
Kirpputorityöntekijän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu- ja myyntityö, tavaran vastaanotto, lajittelu ja myyntiin laitto sekä myymälätilan ja sen edustan siisteydestä ja järjestyksestä huolehtiminen.

Varastomies
Varastomiehen tehtäviin kuuluu tulevan tavaran vastaanotto, huolehtia lajitteluun ja kirpputorille toimitettavasta tavarasta, paalata varastoon menevä tekstiili sekä hoitaa polttoon menevä tekstiili oikeaan varastoon. Varastomies huolehtii myös tavaran punnituksesta ja kirjaamisesta sekä roskalavojen tyhjentämisestä.

Varastomiehen apulainen
Varastomiehen apulainen osallistuu kaikkiin varastotöihin kokeneemman varastomiehen ja työvalmentajan ohjauksessa. Lisäksi apulaisen tehtäviin sisältyy tarvittaessa kiinteistönhuoltoon tai puhtaanapitoon liittyviä tehtäviä.

Lajittelija
Lajittelijan tehtävänä on lajitteluun tuotujen säkkien lajitteleminen eri jakeisiin.

Konepyyheleikkaaja
Konepyyheleikkaajan tehtävänä on leikata puuvillatekstiilistä konepyyhkeitä. Työ tehdään leikkuukoneella. Leikkaajan työhön kuuluu myös valmiiden tuotteiden punnitus, pakkaus ja paalaus.

Pakettiautonkuljettaja
Pakettiautonkuljettajan tehtävänä on tekstiiliboksien tyhjentäminen ja kirpputorin kuljetusten hoitaminen.

Kuorma-autonkuljettaja
Kuorma-autonkuljettajan tehtäviin kuuluu elintarvikkeiden nouto ja kuljetus ruokapankkiin, muuttokuljetusten hoitaminen sekä muut isoa ajoneuvoa vaativat kuljetukset.

Auton apumies
Auton apumies toimii autonkuljettajan apuna kuljetustehtävissä

 

Lajittelija ja Konepyyheleikkaaja

Haemme työntekijöitä lajittelijan ja konepyyheleikkaajan tehtäviin. Lajittelijan tehtävänä on lajitteluun tuotujen säkkien lajitteleminen eri jakeisiin. Konepyyheleikkaajan tehtävänä on leikata puuvillatekstiilistä konepyyhkeitä. Työ tehdään leikkuukoneella. Leikkaajan työhön kuuluu myös valmiiden tuotteiden punnitus, pakkaus ja paalaus.

 

Päihdetyöntekijä

Paikkoja avautuu vuosittain useita eri yksiköissämme Sosiaalialan koulutus tai aikaisempi työkokemus ei ole välttämätön. Lähinnä etsimme erilaisten ihmisten kanssa hyvin toimeen tulevia, reippaita ja ennakkoluulottomia henkilöitä. Työssämme kuljemme ihmisten rinnalla arjessa auttaen, tukien ja opastaen. Tätä teemme yötä päivää, pyhät ja arjet.

 

TPL_BEEZ5_ADDITIONAL_INFORMATION

Copyright © Jyväskylän Katulähetys ry   |   Design  Artio Oy  Artio Oy