Ryhmämuotoinen työpajatoiminta

Tarjolla on kolme eri pajavaihtoehtoa Digipaja, Kierrätyspaja ja Starttipaja. Digipaja ja Kierrätyspaja toimivat tiiviisti yhdessä ja pajajakson aikana on mahdollisuus tutustua molempiin pajoihin.

Osallistujat rakentavat polkua kohti tukityöllistymistä, avoimia työmarkkinoita tai opiskelupaikkoja. Jokaisella osallistujalla on mahdollisuus työstää pajalla oma osaamiskansio, joka tuo ryhtiä myös työnhakuun.

Työpajatoimintaan ovat tervetulleita pitkään työttömänä olleet. Toimintaan hakeudutaan työllisyyspalveluiden kautta.

 Kolme erilaista pajaa

Starttipaja

Starttipaja on paikka, jossa voi suunnitella omaa työllistymispolkuaan.

Pajatoimintaa varten on sisustettu viihtyisät ja toimivat tilat. Pajapäivät käynnistyvät kodikkaassa ryhmätilassa yhteisellä aamupalalla.

Pajalla työskennellään kahtena päivänä viikossa, torstaina ja perjantaina. Starttipaja toimii neljä tuntia päivässä 9–13 välisenä aikana. Toiminta koostuu kolmesta kuukauden mittaisesta jaksosta. Mukaan ryhmään voi tulla jakson alussa. Ryhmän koko on 8–12 henkilöä.

Starttipaja vahvistaa ryhmätyötaitoja, edistää omaa hyvinvointia ja kehittää työelämävalmiuksia. Osallistujat saavat itse vaikuttaa pajatyöskentelyn sisältöön. Starttipaja on tarkoitettu pitkään työttömänä olleille. Työpajatoimintaan hakeudutaan työllisyyspalveluiden kautta.

Digipaja

Digipaja auttaa vahvistamaan digitaitoja itsenäisesti ja ryhmän tuella. Pajatoiminta antaa mahdollisuuden olla aktiivinen viestijä, ylläpitää ja luoda suhteita, jotka auttavat oman elämän hallinnassa sekä työhaussa. Digipaja soveltuu hyvin heille, joilla ei vielä ole vahvoja atk- ja mediataitoja.

 Kierrätyspaja

Kierrätyspaja innostaa luovuuteen ja kierrätysmateriaalista syntyy uutta ekodesignia. Pajalla vahvistetaan monipuolisesti kädentaitoja, suunnitelmallisuutta ja oman osaamisen markkinointia. Kierrätyspaja on todellinen yhdessä tekemisen paikka, joka tehostaa raaka-aineen uusiokäyttöä.

 

Pajatoiminta

Pajatoiminta

Juttuja pajatoiminnasta

Yhteystiedot

 

 

Heidi UlaskaHeidi Ulaska
työ- ja yksilövalmentaja
044 717 0094
Kankitie 14, 40320 Jkl
Ota yhteyttä

Kirsi HiekkalaKirsi Hiekkala
työ- ja yksilövalmentaja
044 730 9457
Kankitie 14, 40320 Jkl
Ota yhteyttä

 

 

TPL_BEEZ5_ADDITIONAL_INFORMATION

Copyright © Jyväskylän Katulähetys ry   |   Design  Artio Oy  Artio Oy